Sinds 1948

De Organisatie

Verbion Handel is in het kort het (groot)handelsbedrijf dat een totaalpakket levert voor de professionele schoonmaak en onderhoud en daarbij alles voor hygiëne op scholen, bedrijven, instellingen en overige instanties.
Ons (hoofd)kantoor en magazijn is gevestigd te Winschoten (GR). Verbion Handel bestaat sinds 1948 en opereert sinds 1992 als zelfstandige onderneming. In diezelfde hoedanigheid, zijn we uitgegroeid tot importeur van diverse vooraanstaande merken reinigingsmiddelen, reinigingsmachines en persoonlijke hygiëneartikelen. Naast ons groot aantal dealerschappen, doen we in principe zaken met alle gerenommeerde leveranciers binnen ons vakgebied, waardoor we in staat zijn een totaalpakket samen te stellen wat volledig is toegespitst op uw wensen en eisen.

Assortiment

U vindt ons volledige assortiment in onze webshop, waar u niet alleen wordt voorzien van actuele prijsinformatie, maar ook van productafbeeldingen en productspecificaties, zodat u zeker weet dat u het juiste artikel besteld. U kunt onze webshop ook alleen gebruiken als online catalogus, want bestellen kan natuurlijk nog steeds op allerlei manieren:

  • online ordersysteem
  • e-mail
  • telefoon
  • fax
  • post

Wij zijn ons te allen tijde bewust dat het inzetten van schadelijke reinigingsmiddelen en overige niet milieu - vriendelijke middelen zeker op lange termijn een enorme impact hebben op onze planeet en daarom proberen we de verkoop hiervan tot een minimum te beperken, mits natuurlijk een goed alternatief op andere oplossing te vinden is. Door de diversiteit en complete aard van ons assortiment, hebben we de mogelijkheid om binnen ons leveringspakket die producten te selecteren, welke zijn voorzien van minimaal het Europees ECO-label. De constante productverbetering en aanscherping van de regelgeving inzake de milieuwetgeving volgen wij dan ook op de voet, om optimaal te kunnen inspelen op een steeds veranderende markt.

Logistieke Dienstverlening

Verbion Handel begrijpt als geen ander dat een efficiënte logistiek een essentiële component is van uw bedrijfsvoering. We leveren dan ook waar mogelijk zelf uit, waardoor wij in staat zijn uw bestellingen, op tijd, compleet en op de gevraagde locatie te bezorgen. Levering tot in de werkkast is projectmatig ook mogelijk.
Daar waar we geen andere mogelijkheid hebben, zullen we uw order versturen. Om u in deze gevallen u toch optimaal te bedienen, werken we samen met TransMission. Transmission is een samenwerkingsverband van zestien zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux en bieden ons en daarmee u als klant, de volledige leveringsdekking in heel Nederland.

Service en advies en zelfs tot in de kast bezorgd...

Onze buitendienst staat graag voor u klaar voor een deskundig en persoonlijk advies; Na overleg met u, uw technische dienst of uw inkoopafdeling, verzorgen we naast een vrijblijvende offerte ook kostenloze schoonmaakadviezen op maat. Het maximale resultaat voor uw doelstelling behalen, staat bij ons voorop. Om dit te bereiken, zetten we de meest effectieve oplossingen en de beste middelen in. Indien u een demonstratie wenst van een bepaalde machine en/of andere schoonmaak of onderhoudssystemen, dan proberen wij eigenlijk altijd onze eigen contactpersoon, de specialist, van de desbetreffende leverancier om te garanderen dat uw kostbare tijd optimaal wordt besteed aan uitleg over en uw vragen direct kunnen worden beantwoord.
Is schoonmaken uw vak, of is het verweven in uw productie proces? Binnen Verbion Handel geloven we in kennisdeling en juist daarom verzorgen we graag geheel kostenloze trainingen en demonstraties op een door u te bepalen locatie.

Zo weet u dat we voor u de juiste partner zijn...